今年のつおみ学級は、イラクのアルキヤム小学校と協働学習を行っています。

7月8日に、自己紹介と協働学習のテーマについてお互いに発表を行いました。ソーラーパネルについてお互いの学校から意見が出ました。

最後に、七夕のうたを歌いました。イラクの友達の日本語がとても上手で驚きました。

This year's Tsuomi class is collaborating with Al-Qiyem Private Primary School in Iraq.

On July 8th, we gave presentions to each other on the topics of self-introduction and collaborative learning. There were discussions from each other's school about the use of solar panels.

Finally, we sang a song of the Tanaba - the Star Festival. We were surprised that our Japanese friends from Iraq were very good at singing it.